2020-12-13 13:10:00

Obavijest - prelazak na Nastavu na daljinu

Poštovani roditelji i dragi učenici,
zbog pogoršanja epidemiološke situacije na području grada Vodica i općine Tribunj te sve većeg broja COVID 19 - pozitivnih sugrađana i članova obitelji, uz prethodnu suglasnost Stožera civilne zaštite ŠKŽ i Osnivača, donesena je Odluka o prijelazu OŠ Vodice na nastavu po Modelu C počevši od sutra, 14.12. do 23.12.2020. (U prilogu su odluka o modelu odgojno-obrazovnog rada i odluka o načinu izvođenja nastave).
Nastava će se odvijati na platformi MS Teams.
Predmetna nastava će pratiti dosadašnji raspored sati u realnom vremenu. Satovi će trajati 20 minuta i za to vrijeme možete ostvariti kontakt s predmetnim učiteljima na različite načine, ovisno o potrebi, postavljanjem zadataka ili video lekcija, video pozivima ili razgovorom u kanalu određenog predmeta.
Nastava će se odvijati u jutarnjoj smjeni za sve učenike, a raspored „zvona“ je  u prilogu.

Razredna nastava će raditi prema utvrđenom rasporedu, a komunikacija će se odvijati preko grupa s roditeljima kod mlađih učenika ili direktno s učenicima kod starijih učenika nižih razreda. Detaljni dogovor ostvarit će se s učiteljicama.
Dragi učenici, vrijeme do božićnih blagdana iskoristite za učenje i rad, budite odgovorni, sačuvajte svoje zdravlje i zdravlje svojih najbližih.
Vidimo se 18. siječnja 2021., nadam se u školskim klupama, a do tada želim vam sretan i blagoslovljen Božić i novu godinu!
                                                                             Ivana Mikulandra
                                                                             v.d. ravnateljica


Osnovna škola Vodice